La sfarsitul lunii iulie, directorul general al BP va renunta la functie, desi, anul trecut, a acceptat sa ramana la conducerea companiei pana la finele lui 2008, a declarat grupul petrolier britanic, citat de Reuters, preluata de Mediafax. Cotatia t
La sfarsitul lunii iulie, directorul general al BP va renunta la functie, desi, anul trecut, a acceptat sa ramana la conducerea companiei pana la finele lui 2008, a declarat grupul petrolier britanic, citat de Reuters, preluata de Mediafax. Cotatia titlurilor BP a crescut cu 1,6%, la 5,4505 lire pe actiune, conform declaratiilor. Browne va fi inlocuit de Tony Hayward, directorul diviziei de explorare si productie a BP. In urma preluarilor realizate si a rezultatelor obtinute in domeniul mediului, directorul BP a fost considerat un vizionar al industriei petroliere, insa incidentele consemnate de companie in SUA, plus o serie de accidente fatale la o rafinarie din Texas, au afectat imaginea lui Browne.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.