Banca Transilvania a lansat un produs de creditare destinat persoanelor care au nevoie de finantare pe termen scurt sau mediu pentru achizitionarea sau construirea unui imobil. "Creditul Punte este destinat celor care au deja o proprietate imobiliara
Banca Transilvania a lansat un produs de creditare destinat persoanelor care au nevoie de finantare pe termen scurt sau mediu pentru achizitionarea sau construirea unui imobil. "Creditul Punte este destinat celor care au deja o proprietate imobiliara - apartament sau casa, proprietate pe care intentioneaza sa o vanda, pentru obtinerea noului imobil, dar vor sa asigure sincronizarea oportunitatii de cumparare sau a nevoii de bani pentru constructie, cu disponibilitatea resurselor financiare", caracterizeaza produsul un comunicat al bancii.
Valoarea maxima a Creditului Punte este de 100.000 euro si se acorda pe un termen de maximum 12 luni in cazul achizitionarii unui imobil sau pe o perioada de 18 luni pentru construirea unei proprietati imobiliare. Pentru a se putea obtine un astfel de credit, acesta nu trebuie sa depaseasca 75% din valoarea de evaluare a imobilului care urmeaza sa fie vandut. Dobanda este de 1% pe an, fixa si se plateste lunar. La momentul vanzarii proprietatii si rambursarii creditului se achita, de asemenea, un comision de aranjament diferentiat, in functie de perioada creditarii, astfel: 6% - daca acest credit se ramburseaza in primele 6 luni, 12% - in cazul in care creditul se ramburseaza intre 6 si 12 luni sau 18% - daca respectivul credit se ramburseaza intre 12, respectiv 18 luni, in cazul construirii unei case sau achizitionarii unui apartament aflat in constructie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.