In absenta liderului PC Dan Voiculescu (foto), zabovit peste hotare, circa 150 de conservatori din Bucuresti, Buzau si Arges au mers cu jalba-n protap la Cotroceni pentru a-i cere principalului colocatar sa faca un referendum pentru retragerea trupe
In absenta liderului PC Dan Voiculescu (foto), zabovit peste hotare, circa 150 de conservatori din Bucuresti, Buzau si Arges au mers cu jalba-n protap la Cotroceni pentru a-i cere principalului colocatar sa faca un referendum pentru retragerea trupelor romanesti din Irak si Afganistan. Echipati cu veste albastre si cu sigla PC pe spate, conservatorii au afisat pancarde mari pe care scria “Va dorim acasa, militari romani!” sau “Ranite la granite!”, cerandu-i sefului statului: „Respectati vointa romanilor!”. PC considera ca a sosit vremea sa ne chemam militarii inapoi acasa, cu atat mai mult, cu cat alte tari europene deja si-au facut un program de retragere a trupelor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.