Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca "va curge sange pe pereti", daca afaceristii interesati de terenurile Aeroclubului Roman de la Balta Verde, printre care se numara si Dinel Staicu, n
Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca "va curge sange pe pereti", daca afaceristii interesati de terenurile Aeroclubului Roman de la Balta Verde, printre care se numara si Dinel Staicu, nu-si vor "uita" intentiile. Berceanu l-a nominalizat pe omul de afaceri craiovean Dinel Staicu drept unul dintre cei care ar fi interesat de achizitionarea acelor terenuri. "Eu vreau sa fac o declaratie apasata. E bine ca toti cei care si-au facut planuri imobiliare acolo (pe terenul Aeroclubului Roman - n.n.), sa le uite! Daca vor continua pe directia asta, atunci va curge sange pe pereti", a amenintat ministrul Radu Berceanu. Totodata, acesta a adus in discutie si numele primarului comunei Podari, Constantin Gheorghita. Mai mult, ministrul sustine ca, in cazul in care toti cei interesati de terenurile cu pricina nu vor renunta la planurile de acaparare, Berceanu si-ar putea aduce aminte de unele lucruri pe care organele in drept ar fi obligate sa le cerceteze. "In niciun caz n-o sa las ca primarul Gheorghita de la Podari sau altii sa faca tot felul de lucruri dincolo de limita legii, dar care le-au mai facut si in trecut, si sa ajunga in postura de proprietari. Eu incerc sa dau un mesaj de oprire, ca altfel va fi razboi sangeros in care n-am sa preget sa folosesc niciun fel de modalitate, inclusiv sa-mi aduc aminte de lucruri care s-au intamplat in trecut si sa pisez la ele pana cand organele in drept sa le cerceteze, o sa le cerceteze, si cine stie ce-o sa mai gaseasca despre unii sau despre altii. Inclusiv Dinel Staicu este unul dintre cei care apare si dispare (in aceasta afacere -n.n.). Aura lui pluteste printre cei care au anumite ganduri referitoare la acest teren. Daca cumva n-are, e cu atat mai bine pentru el. Daca are, il sfatuiesc sa le uite!", a declarat Berceanu. (NewsIn)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.