Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat sambata, la Craiova, intr-o conferinta de presa, ca la fabrica de automobile Daewoo din Craiova sunt mult mai multe probleme decat cele legate de privatizare si chiar daca a anuntat ca demisioneaza
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat sambata, la Craiova, intr-o conferinta de presa, ca la fabrica de automobile Daewoo din Craiova sunt mult mai multe probleme decat cele legate de privatizare si chiar daca a anuntat ca demisioneaza din comisia de privatizare a societatii craiovene, nu inseamna ca se retrage si din problematica privatizarii.
"La Daewoo Craiova situatia nu este tocmai roz in acest moment. Acum apartine 100% statului roman si urmeaza un proces de privatizare pe care speram sa il finalizam cu succes pana la jumatatea acestui an. Eu de mai mult timp am incercat sa ma ocup de problematica Daewoo, atat cat am putut. Vreau sa ii asigur pe cei 4.000 de angajati ai societatii ca ma voi implica cat de mult pot pentru ca operatiunea de privatizare sa se incheie cu succes", a spus Radu Berceanu. El a mai afirmat ca la Daewoo sunt mult mai multe probleme decat cele legate de privatizare, cum ar fi cele legate de modelele fabricate, precum si posibilitatea de a mai produce aceste modele. "Banda de montaj a fost oprita de luni, pentru ca sunt anumite probleme, dar am inteles ca va fi repusa in functiune peste doua zile", a spus ministrul Transporturilor.
Potrivit lui Berceanu, este foarte bine ca in comisiile de privatizare ale anumitor societati au fost numiti ministri, pentru ca astfel se iau decizii la cel mai inalt nivel, iar acestia trebuie sa isi asume si responsabilitatea acestora. In ceea ce priveste onorariile pe care acestia le incaseaza din aceste comisii, Berceanu a spus ca aceasta este alta discutie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.