Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Comertului, a declarat ca va dona in scopuri caritabile eventuala remuneratie pe care o va primi ca membru in comisia de privatizare a societatii Daewoo Craiova. Acesta a calificat drept populista retragerea
Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Comertului, a declarat ca va dona in scopuri caritabile eventuala remuneratie pe care o va primi ca membru in comisia de privatizare a societatii Daewoo Craiova. Acesta a calificat drept populista retragerea din aceasta comisie a ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Gheorghe Barbu, si a ministrului Transporturilor, Radu Berceanu.
Ministrul Economiei a precizat ca nu a facut niciodata parte din consiliul de administratie al vreunei companii de stat si, prin urmare, nici nu a primit vreo remuneratie de acest fel. Retragerea celor doi demnitari a survenit dupa ce, presedintele Basescu a criticat, joi, in sedinta CSM, prezenta ministrilor in comisiile de privatizare si a cerut executivului sa urmeze exemplul membrilor Consiliului, care, spre a nu fi in situatie de incompatibilitate, au renuntat la locurile lor de munca. "Guvernul are ministri, dar se ocupa de privatizare. Executivul ar trebui sa fie primul care sa dea exemplu, pentru ca membrii membrii CSM au dat dovada ca sunt membri CSM", declara presedintele Romaniei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.