Compania aeriana low-cost Wizz Air va lansa, incepand cu 15 ianuarie, cinci curse noi cu plecare de pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti, se arata intr-un comunicat al companiei. Cele cinci noi destinatii cu plecare de pe Aeroportul Baneasa sunt Barce
Compania aeriana low-cost Wizz Air va lansa, incepand cu 15 ianuarie, cinci curse noi cu plecare de pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti, se arata intr-un comunicat al companiei. Cele cinci noi destinatii cu plecare de pe Aeroportul Baneasa sunt Barcelona, Londra, Roma, Dortmund si Budapesta.
Compania aeriana low-cost Wizz Air utilizeaza o flota de avioane Airbus A320, fiecare cu o capacitate de 180 locuri. Cu 32 de aeronave A320 deja comandate si drept de preemptiune pentru inca 12, flota Wizz Air urmeaza sa numere 53 de aeronave pana in anul 2012. Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Romania. In anul 2006, Wizz Air a transportat circa trei milioane de pasageri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.