"Am comunicat premierului Calin Popescu Tariceanu dorinta mea ca Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS) si Agentia Nationala pentru IMM si Cooperatie (ANIMMC) sa vina la MEC", a declarat ministrul Economiei, transmite Mediafax. De asemenea,
"Am comunicat premierului Calin Popescu Tariceanu dorinta mea ca Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS) si Agentia Nationala pentru IMM si Cooperatie (ANIMMC) sa vina la MEC", a declarat ministrul Economiei, transmite Mediafax. De asemenea, ministrul Economiei a spus ca a primit acordul de principiu al premierului pentru preluarea Directiei de Investitii de care s-a ocupat fostul ministru de stat Bogdan Pascu.
In ceea ce priveste sectorul minier, Varujan Vosganian a anuntat ca MEC analizeaza posibilitatea constituirii unui complex energetic format din minele de carbune din Valea Jiului si termocentrala Paroseni. "In 2-3 ani, daca nu facem ceva, Valea Jiului nu va mai fi zona miniera (...) Cred ca trebuie sa cream un complex energetic pe modelul Turceni sau Rovinari, adica sa legam minele din Valea Jiului probabil de termocentrala de la Paroseni, poate si de altele", a spus Vosganian. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.