Jucatorii Universitatii au efectuat ieri vizita medicala la Policlinica sportiva din Craiova. In urma analizelor, fotbalistii olteni au fost declarati sanatosi, acestia putandu-si continua fara probleme programul de pregatire. GANDURI. Portarul form
Jucatorii Universitatii au efectuat ieri vizita medicala la Policlinica sportiva din Craiova. In urma analizelor, fotbalistii olteni au fost declarati sanatosi, acestia putandu-si continua fara probleme programul de pregatire.
GANDURI. Portarul formatiei din Banie, Mircea Bornescu, care la ultimele antrenamente a evoluat si pe postul de atacant, este convins ca echipa sa va avea un retur foarte bun si ca un rol important in ascensiunea Craiovei il vor avea el si Jeremie Njock.
""Nu se pune problema ca eu sa joc atacant, am evoluat pe acest post de conjunctura. Este adevarat ca am marcat din penalty-uri la meciurile oficiale si o voi mai face daca antrenorul mi-o cere. Eu sunt responsabil cu aparatul, si Njock cu golurile. Practic, eu voi fi leul din poarta, iar Njock cel din atac"", a declarat Bornescu, facand referire la simbolul formatiei din Banie, care este leul.
Atacantul a parut magulit de cuvintele coechipierului sau. ""Eu voi da totul pe teren si rog pe toata lumea sa nu ma considere mai presus decat ceilalti colegi, fiindca sunt un jucator ca oricare altul"", a spus Njock.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.