Politistii il ancheteaza in prezent pe iubitul acesteia, care se afla in spital dupa o tentativa nereusita de suicid. Barbatul incercase sa se omoare aruncandu-se de pe un pod situat deasupra unei autostrazi, dar a scapat nevatamat, sucindu-si doar o
Politistii il ancheteaza in prezent pe iubitul acesteia, care se afla in spital dupa o tentativa nereusita de suicid. Barbatul incercase sa se omoare aruncandu-se de pe un pod situat deasupra unei autostrazi, dar a scapat nevatamat, sucindu-si doar o glezna. Anchetatorii au confirmat ca acesta a fost retinut pentru interogatoriu.
Colegele lui Trudy Webb au marturisit ca printre clientii acesteia, care o plateau cu patru mii de dolari pe noapte, se numarau superstaruri rock sau fotbalisti din Prima Liga engleza.
O alta prostituata, pe nume Amber, in varsta de 27 de ani, a povestit ca Trudy era o blonda rapitoare de 30 de ani care "facea toti banii, era preferata tuturor. Mi-a povestit odata cine sunt clientii ei si am fost uluita. Nume celebre, sportivi, cantareti, actori, milionari".
Trudy, care se prezenta ca o sosie a manechinului Caprice, pretindea ca s-a culcat cu o mie de barbati si femei in decursul celor opt ani de cariera, mai ales ca in urma cu sase ani isi crease propria agentie de escorta. Pe site-ul sau, ea se descria ca "o blonda glamour, star al filmelor pentru adulti".
Amber a mai povestit ca "Trudy avea clienti din intreaga lume - oameni de afaceri arabi, baieti bogati de oras si bancheri de seama. Cu toate acestea, sincera sa fiu, nu ma surprinde ca a fost ucisa. Clientii mei imi spuneau ca din toate fetele ea era cea mai "murdara", cea mai lipsita de prejudecati. Facea absolut orice... cine stie ce s-o fi intamplat acolo".
Anchetatorii incearca acum sa descopere autorul crimei si au prelevat probe atat din apartamentul acesteia, cat si din BMW-ul sau decapotabil. Proprietara care inchiriase locuinta celor doi a declarat Politiei ca tanara pereche se mutase cu doua luni in urma si ca pareau a fi "foarte indragostiti". Un alt vecin este de parere ca "Nick era foarte posesiv, dar nu in sensul rau al cuvantului, adica nu facea scene de gelozie". Parintii lui Trudy o aveau in grija de fiica acesteia, Sinead, de zece ani (care invata la o scoala prestigioasa din oras). Ei au povestit ca stiau ca fiica lor era dama de companie adica le spunea ca iese in oras cu diversi barbati, dar atat. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.