Testamentul, care se afla in posesia avocatilor familiei lui Dominic de Hansburg, arata ca ultima dorinta a principesei a fost aceea de a lasa toate proprietatile imobiliare, in parti egale, copiilor sai. Prevederile testamentului contrazic declarati
Testamentul, care se afla in posesia avocatilor familiei lui Dominic de Hansburg, arata ca ultima dorinta a principesei a fost aceea de a lasa toate proprietatile imobiliare, in parti egale, copiilor sai. Prevederile testamentului contrazic declaratiile facute ieri, in emisiunea Realitatea Zilei, de directorul Institutului National de Consultanta Imobiliara, Artur Silvestri. Acesta declara ca statul roman nu a restituit cui trebuia Castelul Bran si ca mostenitorul de drept ar fi o manastire din SUA. Doar drepturile literare si de autor, articolele gospodaresti si automobilele au fost lasate, conform testamentului, Manastirii Ortodoxe Schimbarea la Fata din Ellwood, Pennsylvania. Testamentul a fost semnat la 9 mai 1990 de catre principesa Ileana, care se calugarise intre timp sub numele de Maica Alexandra. "Proprietatile imobiliare, personale si mixte, indiferent de felul sau natura lor si indiferent unde ar fi acestea situate le daruiesc si le las copiilor mei numiti mai jos, in parti egale, adica: Stefan Habsburg, Alexandra Baillou, Dominic Habsburg, Marie-Magdalena Holzhausen si Elisabeth Sandhoher", se precizeaza in testamentul principesei Ileana.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.