Componenta cabinetului comisarului european Ludovic Orban a fost completata ieri, o data cu numirea ultimului dintre cei sapte membri, spaniola Eva Valle Lagares, informeaza NewsIn. Sefa de cabinet a comisarului roman este frantuzoaica Patricia Bugno
Componenta cabinetului comisarului european Ludovic Orban a fost completata ieri, o data cu numirea ultimului dintre cei sapte membri, spaniola Eva Valle Lagares, informeaza NewsIn. Sefa de cabinet a comisarului roman este frantuzoaica Patricia Bugnot, fosta directoare in cadrul Secretariatului General al Comisiei Europene. Ceilalti cinci membri sint germanul Jochen Richter, finlandezul Johann Haggman, portugheza Catulina Guerreiro si romanii Viorel Serbanescu si Silvia Dinca, acestia lucrind pina acum la Misiunea Romaniei pe linga UE. Cabinetele au cite sapte membri, care trebuie sa fie de trei nationalitati diferite, iar pe linga acestia comisarii pot avea un asistent personal, un purtator de cuvint si un responsabil cu presa din tara de origine. In cabinetul Orban aceste trei posturi sint ocupate de Arabela Ster, de italianul Pietro Petrucci, respectiv de Ioana Gligor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.