In sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului a fost acordata o licenta audiovizuala prin satelit pentru versiunea romaneasca a postului muzical VH1, dupa ce, in cursul anului trecut solicitarea a fost respinsa de mai multe ori. Ion G
In sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului a fost acordata o licenta audiovizuala prin satelit pentru versiunea romaneasca a postului muzical VH1, dupa ce, in cursul anului trecut solicitarea a fost respinsa de mai multe ori. Ion Grigore, reprezentantul Music Television System, care opereaza si MTV Romania, a spus ca postul va fi preluat in termen de 30 de zile si va deveni treptat un program romanesc. Tot marti au fost acordate inca doua licente, una pentru un post de muzica numit Musicmax, precum si pentru un post de radio numit Radio Jazz. Cele doua posturi vor fi operate de compania Tematic Cable SRL. Postul Musicmax va emite 24 de ore din 24 si va include si publicitate, urmand ca intr-o prima perioada sa difuzeze doar programe preluate, fara productii proprii.
In aceeasi sedinta, reprezentantii CNA au acordat companiei Atelierele Culturale, care a detinut pana de curand postul TV K Lumea, permisiunea de a difuza pe aceeasi frecventa postul Activ TV. In acest fel, in peisajul audiovizual romanesc ar putea aparea un nou post de televiziune. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.