Astazi si maine aveti nevoie sa invatati lectia dragostei, astfel incat sa deveniti intelegatori fata de oameni si sa-i priviti cu consideratie. Sunteti foarte dornici de placeri si de achizitii materiale, iar ceea ce va doriti cel mai mult este sa
Astazi si maine aveti nevoie sa invatati lectia dragostei, astfel incat sa deveniti intelegatori fata de oameni si sa-i priviti cu consideratie. Sunteti foarte dornici de placeri si de achizitii materiale, iar ceea ce va doriti cel mai mult este sa obtineti lucruri pe care vi le doreati de foarte mult timp. Energia vi se indreapta catre ceea ce va asigura stabilitate si confort material, pentru a va asigura securitatea emotionala. Nu va veti multumi sa va reprezentati mental telurile si sa visati la indeplinirea lor, ci veti dori sa le puneti in practica cat mai curand posibil. Sunteti competitivi, doriti sa fiti primii si cei mai buni, sunteti inclinati sa conduceti si sa cautati faima, recunoasterea si deci averea si confortul. Sunteti atrasi de tot ceea ce este frumos, tot ceea ce flateaza dorinta dumneavoastra de placere. Incercati sa ramaneti echilibrati in conditiile in care se pot declansa adevarate uragane emotionale.
Berbec
Trebuie sa fiti constienti de motivele ascunse ale celor din jur. Anumite persoane vor incerca sa va manipuleze, se vor stradui sa va intre in gratii, dar veti analiza lucrurile cu mult discernamant. Sunt eti foarte incapatanati si de indata ce v-ati ales drumul, veti reusi sa surmontati toate greutatile. Autoanaliza este foarte importanta astazi, incercati sa va purtati just si generos cu oamenii dragi sufletului dumneavoastra. Va avea influenta orientarea sufleteasca romantica, iar relatiile personale vor trece prin filtrul emotivitatii, o emotivitate chiar usor iesita din comun.

Taur
Nu vreti ca altii sa intervina in viata dumneavoastra personala. Puteti fi gelosi, dar nu veti impinge aceasta gelozie pana la absurd. Chiar daca aveti tendinta sa luati lucrurile prea in serios, nu lasati sa se vada acest lucru. Este bine sa pastrati aparentele. Se poate observa o absenta a instinctului in alegerea amoroasa si o preferinta care se indreapta spre un gen de partener iesit din comun, cu calitati neobisnuite, care sa va provoace, sa va starneasca interesul. Aveti o mare mobilitate sufleteasca si o remarcabila putere de stimulare.


Gemeni
Aveti o mare rezistenta la efort si va place sa faceti lucrurile in stilul caracteristic. Nimeni si nimic nu va influenteaza, decat in masura in care sunteti constienti de acest lucru. Trebuie sa va straduiti sa va mentineti controlul in momentele de emotie si de tensiune nervoasa. Legaturile sentimentale se nasc spontan, sunt foarte incitante, si se pot dovedi de mare interes in viitor. Incercati sa va dati seama exact de ceea ce doriti, sa nu va lasati indusi in eroare de anumite stari conflictuale de moment!

Rac
Ar trebui sa hotarati ce trebuie sa faceti cu Destinul dumneavoastra, in conditiile in care astazi si maine toata lumea va cauta compania. Va straduiti sa fiti diplomati cu o persoana care va acuza de lucruri care nu sunt reale in totalitate. Impulsul senzual si fantezia erotica aduc in scena scenarii pe care pana acum nici nu le banuiati. O persoana mai in varsta va solicita ajutorul, motiv pentru care veti fi foarte ocupati la acest sfarsit de saptamana. Destinul erotic va trece prin momente foarte tulburi, fiind favorizat de autoiluzii.

Leu
Odata cu iesirea lui Saturn din semnul dumneavoastra putem spune ca ati iesit de sub incidenta responsabilitatilor. Trebuie sa va mentineti un statut aparte si sa ramaneti diferiti fata de cei din jur, simtind ca pentru a realiza ceea ce va doriti trebuie sa va eliberati de orice limitare. Poate aparea o stare de iritabilitate continua, care anuleaza roadele unui efort mai vechi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.