Roxana Marcu, prezentatoarea unui concurs la Prima Tv, a fost implicata, marti seara, intr-un accident rutier soldat, din fericire, doar cu avarii ale autoturismelor implicate. Potrivit Brigazii de Politie Rutiera, Roxana Marcu rula, la volanul unui
Roxana Marcu, prezentatoarea unui concurs la Prima Tv, a fost implicata, marti seara, intr-un accident rutier soldat, din fericire, doar cu avarii ale autoturismelor implicate. Potrivit Brigazii de Politie Rutiera, Roxana Marcu rula, la volanul unui autoturism Saab, pe Soseaua Barbu Vacarescu, iar la intersectia arterei cu Strada Bihoria a intrat in plin intr-o Dacie 1310. In urma impactului nu au fost inregistrate raniri de persoane, insa autoturismul de fabricatie autohtona a fost distrus aproape in intregime. Cercetarile arata ca vina pentru producerea accidentului apartine soferului Daciei care nu a acordat prioritate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.