Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al lui FC Arges, a inceput din nou sa se gandeasca la echipa nationala, dupa ce CFR Cluj si-a retras toate memoriile impotriva sa, permitandu-i sa isi reia cariera de fotbalist. El a declarat ieri ca si-ar dori sa
Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al lui FC Arges, a inceput din nou sa se gandeasca la echipa nationala, dupa ce CFR Cluj si-a retras toate memoriile impotriva sa, permitandu-i sa isi reia cariera de fotbalist. El a declarat ieri ca si-ar dori sa fie convocat pentru meciul pe care "tricolorii" il vor sustine pe 7 februarie, la Siena, cu campioana mondiala Italia. "Nu stiu daca nu este prea aproape acest joc cu Italia. Imi trebuie pregatire, imi trebuie jocuri. Voi evolua in cat mai multe jocuri in perioada de pregatire. Imi doresc sa joc, dar depinde de selectioner", a spus Munteanu. El a afirmat ca nu se gandeste la turneul final al Euro 2008. Dorinel Munteanu a declarat ca inca isi face planuri pe termen lung. "Ma gandesc prima data pe termen scurt si abia apoi la Campionatul European. Cred ca echipa nationala e pe un drum ascendent si, desi nu va fi usor, se va califica. Ma bazez pe tot ceea ce face Piturca la Nationala, generatia actuala, pe maturizarea ei. Cred ca fiecare jucator din aceasta generatie vrea sa joace la un turneu final", a completat tehnicianul argesean. Altfel, noua achizitie a lui FC Arges, portarul Dumitru Hotoboc, a declarat ca a primit in cele din urma avizul medical pentru a putea juca. "Am avut niste probleme la cap. Mi-a zis doctorul ca sunt putin mai nebun decat lumea din jur. Si la Jiul am avut probleme, dar depinde de starea din ziua respectiva", a spus Hotoboc. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.