Ilie Nastase (presedinte FR de Tenis): „Eu nu pot sa conduc federatia si sa joc si tenis. Ce daca baietii au iesit din primul tur, tot Federer castiga titlul! Baietii spun in vestiar ca este mai greu sa te califici decat sa castigi un meci pe
Ilie Nastase (presedinte FR de Tenis): „Eu nu pot sa conduc federatia si sa joc si tenis. Ce daca baietii au iesit din primul tur, tot Federer castiga titlul! Baietii spun in vestiar ca este mai greu sa te califici decat sa castigi un meci pe tabloul principal. Asa o fi. In privinta lui Victor Hanescu, nu ar trebui sa ne punem mari sperante in el, deoarece a fost multa vreme accidentat”.

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, s-a transformat intr-un dezastru pentru tenismenii nostri. Primul care s-a facut de ras a fost si cel mai bun din echipa Romaniei de Cupa Davis, Andrei Pavel (nr. 112 in ATP). Cap de serie numarul 4 in faza calificarilor, el a fost eliminat in primul tur al acestei faze, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de un sarb, Viktor Troicki (209 ATP), care stransese pana ieri numai doua partide la profesionism. Al doilea care a parasit turneul a fost Adrian Voinea, revenit, ieri, dupa o pauza de trei ani si jumatate in care a suferit doua operatii la umar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.