Dana Deac a fost, ieri, desemnata castigatoarea concursului pentru ocuparea functiei de director al postului public de televiziune TVR 1. Ea va avea in vizor, in primul rand, schimbarile din grila de programe a postului pe care il va conduce.
Dana Deac a fost, ieri, desemnata castigatoarea concursului pentru ocuparea functiei de director al postului public de televiziune TVR 1. Ea va avea in vizor, in primul rand, schimbarile din grila de programe a postului pe care il va conduce.

Pana nu demult, Dana Deac realiza emisiunea „Cafeaua cu sare“ la Antena 3, iar acum s-a intors, in functia de director, intr-un loc care nu ii este strain. „In urma cu mai mult timp, nu as fi crezut ca o sa-mi doresc sa revin in TVR“, a spus aceasta. „Schimbarile in ceea ce priveste programele televiziunii publice mi-au atras atentia si au facut ca postul de director la TVR 1 sa devina o provocare pentru mine“. Jurnalista urmeaza sa preia functia spre sfarsitul lunii in curs, neexistand pana la aceasta ora o data sigura. Dorind sa obtinem informatii suplimentare, am aflat ca nu doreste sa dea alte declaratii pana cand nu paraseste Antena 3.

Dana Deac a fost, ieri, desemnata castiga-toare in urma concursului pentru ocuparea functiei de director al postului public de televiziune TVR 1. Ca director, Dana Deac va avea in vizor, in pri ncipal, schimbarile in grila de programe a postului pe care-l va conduce. La acest concurs au luat parte cinci candidati, iar comisia de concurs a fost alcatuita din Tudor Giurgiu (presedinte-director general al Televiziunii Romane), Horia Romanescu (direc-torul Directiei Programe), Iulian Padurariu (directorul Directiei Marketing si Vanzari), Gordon Lovitt (consilier pe strategie editoriala al presedintelui-director general), Despina Neagoe (membru al Consiliului de Administratie) si George Pruteanu (membru al Consiliului de Administratie).

Pana nu demult, Dana Deac realiza emisiunea „Cafeaua cu sare“ la postul de stiri Antena 3, iar acum s-a intors, in functia de director, intr-un loc care nu ii este strain. „In urma cu mai mult timp, nu as fi crezut ca o sa-mi doresc sa revin in TVR“, a spus Dana Deac. „Schimbarile in ceea ce priveste programele televiziunii publice mi-au atras atentia si au facut ca postul de director la TVR 1 sa devina o provocare foarte interesanta pentru mine“.

„Ii urez bun venit Danei Deac in echipa TVR“, a spus, la randul sau, Tudor Giurgiu. „Ea a demonstrat la interviu ca a inteles care este directia canalului TVR 1 si se va implica in cresterea calitatii acestuia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.