Matilda Pascal-Cojocarita si-a luat o vacanta de cateva zile imediat dupa Sarbatori. Interpreta de muzica populara a plecat la munte impreuna cu sotul ei, Stefan Cigu, si cu fiul, Alin. Cojocarita si baiatul ei au schiat cateva ore timp de cinci zile
Matilda Pascal-Cojocarita si-a luat o vacanta de cateva zile imediat dupa Sarbatori. Interpreta de muzica populara a plecat la munte impreuna cu sotul ei, Stefan Cigu, si cu fiul, Alin. Cojocarita si baiatul ei au schiat cateva ore timp de cinci zile pe o partie din localitatea Pietre de Bogdan. Cum Stefan Cigu nu schiaza, acesta a fost nevoit sa stea la o cabana si sa ii astepte la un vin fiert. Noptile le-au petrecut in casuta lor de la Govora, situata la 40 km de partia pe care au schiat. Nu adormeau insa pana nu jucau o partida de carti la gura sobei, cu seminte, alune si vin fiert.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.