Cisco a inaintat o actiune in Justitie impotriva Apple, pentru utilizarea marcii iPhone, la numai o zi dupa ce compania a prezentat primul sau model de terminal mobil, utilizand denumirea revendicata de compania din sectorul retelelor de telecomunica
Cisco a inaintat o actiune in Justitie impotriva Apple, pentru utilizarea marcii iPhone, la numai o zi dupa ce compania a prezentat primul sau model de terminal mobil, utilizand denumirea revendicata de compania din sectorul retelelor de telecomunicatii, transmite Reuters, preluata de Mediafax.
Cisco urmareste ca Apple "sa nu incalce, sa nu copieze in mod deliberat si sa nu utilizeze" marca iPhone, obtinuta de Cisco in 2000, prin achizitia companiei Infogear.
Oficialii companiei Apple sunt increzatori ca vor obtine castig de cauza, daca va exista un proces, a precizat un purtator de cuvant al Apple.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.