Fostul lider comunist, Ion Dinca, a fost inmormantat ieri la Cimitirul Militar Ghencea, la slujba participand cateva sute de persoane. La ceremonia condusa de sapte preoti au participat personalitati ale fostului regim comunist. Multi dintre cei care
Fostul lider comunist, Ion Dinca, a fost inmormantat ieri la Cimitirul Militar Ghencea, la slujba participand cateva sute de persoane. La ceremonia condusa de sapte preoti au participat personalitati ale fostului regim comunist. Multi dintre cei care sunt activi in politica si-au trimis condoleantele prin reprezentanti care au depus coroanele in fata mausoleului. Coroane de flori cu mesaje de regret si de recunostinta au fost semnate si de familia Iliescu, de Adrian Paunescu, de familia Videanu sau de Corneliu Vadim Tudor.
Pe langa personalitatile din fostul regim, la slujba au participat si tatal lui Irinel Columbeanu, sotul lui Zoia Ceausescu, Mircea Oprean, Paul Everac si presedintele Asociatiei Veteranilor de Razboi, care a plecat insa imediat, venind doar sa isi prezinte condoleantele pentru ""un ostas desavarsit"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.