Anul si scandalul la Universitatea Craiova. Desi era greu de anticipat, in aproape intreaga vacanta de iarna „alb-albastrii“ petrecand cum si-au dorit, linistea a fost perturbata de scandalul cu Andrei Ionescu, care ar dori sa paraseasca
Anul si scandalul la Universitatea Craiova. Desi era greu de anticipat, in aproape intreaga vacanta de iarna „alb-albastrii“ petrecand cum si-au dorit, linistea a fost perturbata de scandalul cu Andrei Ionescu, care ar dori sa paraseasca „Stiinta” in favoarea unei echipe din Tara Lalelelor. Conform unor surse credibile din cadrul clubului oltean, cearta izbucnita in urma cu cateva zile nu ar fi decat o diversiune pusa la cale de catre chiar finantatorul Adrian Mititelu. Acesta, din cauza unei datorii de aproximativ 500.000 de euro catre fostul antrenor al Universitatii, Ovidiu Stånga, i-ar fi dat drumul cu buna- stiinta celui poreclit micul Balaci. „Cand a preluat clubul de la Dinel Staicu, Adrian Mititelu nu avea banii necesari pentru aducerea de jucatori si crearea unor conditii cat de cat propice promovarii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.