Portarul Stelei va absenta o luna si jumatate, dupa interventia chirurgicala de la Bologna.

Noua achizitie din poarta Stelei, brazilianul Andrey Nazario (foto), a fost operat ieri la clinica din Bologna, dupa ce s-a accidentat la chia
Portarul Stelei va absenta o luna si jumatate, dupa interventia chirurgicala de la Bologna.

Noua achizitie din poarta Stelei, brazilianul Andrey Nazario (foto), a fost operat ieri la clinica din Bologna, dupa ce s-a accidentat la chiar primul antrenament de la venirea in Romania, cind nu a reusit sa stea pe picioare decit zece minute. Operatia la genunchi a decurs bine, potrivit doctorului Marccaci, insa brazilianul va sta departe de gazon nu mai putin de o luna si jumatate. Suficient cit sa piarda ambele partide pe care Steaua le va disputa in saisprezecimile Cupei UEFA, contra gruparii spaniole FC Sevilla. Totodata, Andrey Nazario ar putea sa rateze si startul campionatului, in contextul in care devine greu de crezut ca antrenorul Cosmin Olaroiu il va utiliza imediat dupa refacere.

In aceste conditii, ros-albastrii vor conta tot pe Cernea, rezerva portughezului Carlos pina nu de mult. Dupa ce au anuntat ca nu vor tine cont de accidentare si vor semna contractul cu Andrey in aceleasi conditii, oficialii Stelei se intereseaza acum de un nou portar, care sa completeze lotul pina la partida cu FC Sevilla, romanii avind ragaz pina pe 1 februarie pentru a depune lista cu jucatori la UEFA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.