Prezentand peste 120 de retete nou-noute, de la cele de risotto pana la fripturi, spaghete sau tocanite, si structurata asemenea unui meniu obisnuit dintr-un local traditional italian, cartea va poarta prin toata Italia si va ofera ocazia sa invatati de la adevaratii maestri ai bucatariei italienesti: localnicii. Sunt retete de la oameni pentru oameni, departe de versiunile standard ale bucatariei italiene.
Debordand de caldura si ospitalitatea adevaratei vieti de familie, cartea este deopotriva un ghid culinar extrem de accesibil si un jurnal de calatorie cu totul unic, din care veti descoperi savoarea autentica a Italiei si oamenii care traiesc acolo. Daca va place mancarea de calitate preparata cu pasiune, nu veti mai dori sa va despartiti de ""Italia lui Jamie"".
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Transformă-ți grădina într-un paradis: 10 obiecte de decor potrivite pentru...
Sursa: garbo.ro
-
Premieră pentru Revolut: Lansează refinanțarea creditelor
Sursa: futurebanking.ro
-
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în bărbații cu...
Sursa: kudika.ro
-
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: Nu îmi pun...
Sursa: wall-street.ro