sa-i racoleze.
Lideri locali si parlamentari ai PC au reclamat la centru ca sunt "hartuiti" de catre membrii grupurilor de initiativa pentru constituirea PLD. Deputatul PC Petru Calian a declarat pentru Adevarul ca a fost si el "testat dis
sa-i racoleze.
Lideri locali si parlamentari ai PC au reclamat la centru ca sunt "hartuiti" de catre membrii grupurilor de initiativa pentru constituirea PLD. Deputatul PC Petru Calian a declarat pentru Adevarul ca a fost si el "testat discret de anumite persoane", in speranta ca va renunta la PC si va trece la PLD. "Se insista foarte mult cu telefoanele. Daca te vad nehotarat iti spun sa te mai gandesti, ca revin ei cu un telefon", ne-a spus Calian. El sustine ca persoanele insarcinate sa racoleze conservatori le propun acestora intalniri "la o cafea", pentru a-i convinge de viabilitatea noului proiect politic derulat de Stolojan si Stoica. Petru Calian si-a exprimat temerea ca nu cumva, prin tentativele de a atrage membri de la alte partide, "PLD sa execute un ordin", iar in final sa fuzioneze cu PD. Deputatul conservator este de parere ca, prin asemenea "diversiuni", oamenii lui Theodor Stolojan si cei ai lui Emil Boc "vor sa culeaga tot ce se poate". Calian a amintit de situatia filialei Salaj a PC, din care nu ar fi plecat decat cinci membri, in pofida zvonurilor ca aceasta ar fi in disolutie. Mai mult, el afirma ca a fost invitat, alaturi de alti colegi, la o reuniune ce se va desfasura la Cluj in prezenta fostului ministru al agriculturii, Gheorghe Flutur, membru marcant al PLD.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.