Smirnovs, in varsta de 30 de ani, a venit la Dinamo in aceasta iarna liber de contract. Intrebat ce jucator de la noua sa echipa cunoaste mai bine, Smirnovs a spus ca l-a intalnit pe fostul dinamovist Ionel Ganea, in 2002, in primul tur al Cupei UEFA
Smirnovs, in varsta de 30 de ani, a venit la Dinamo in aceasta iarna liber de contract. Intrebat ce jucator de la noua sa echipa cunoaste mai bine, Smirnovs a spus ca l-a intalnit pe fostul dinamovist Ionel Ganea, in 2002, in primul tur al Cupei UEFA, atunci cand actualul rapidist a si inscris pentru VfB Stuttgart in poarta echipei letone FK Ventpils. "Il stiu mai bine pe Ganea, pe care l-am intalnit in Cupa UEFA, cand el juca la Stuttgart, iar eu la Ventpils. Ii mai stiu pe Niculescu si pe Ze Kalanga", a mai spus Smirnovs. Si compatriotul sau, portarul Denis Romanovs, il vedea pe Ganea drept cel mai bun jucator dinamovist, dar considera ca si Niculescu si Danciulescu sunt fotbalisti valorosi. "Inainte as fi spus ca Ganea, dar stiu ca acum a plecat. Cred insa ca Niculescu si Danciulescu sunt jucatori buni", a spus Romanovs. Dorit de Rednic si pe vremea cand antrena pe FC Vaslui, Romanovs cunoaste pe Dinamo de pe Internet. "Dinamo e o echipa buna, fantastica. Imi place aici, dar nu pot spune foarte multe pentru ca e prima mea zi, sper sa ma simt din ce in ce mai bine. Nu am inca prieteni la Dinamo, dar sper sa ma inteleg bine cu noii mei colegi. Stiu foarte multe lucruri despre Dinamo pentru ca am urmarit tot ce se scria pe Internet cand eram in tara mea", a mai spus Romanovs, care s-a antrenat ieri pe terenul sintetic din complexul din Soseaua Stefan cel Mare, alaturi de celalalt portar al "cainilor rosii", Matache. Dintre portarii romani, Romanovs il stie doar pe Bogdan Stelea. Altfel, la antrenamentul de ieri, de pe Stadionul "Dinamo", Rednic a avut la dispozitie intreg lotul, mai putin Ze Kalanga si Blay, care urmau sa soseasca din vacanta spre seara si sa ajunga, alaturi de ceilalti dinamovisti, direct in cantonamentul de la Saftica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.