Grupul german Volkswagen are un inceput de an grozav. Dupa mai putin de o saptamana de la premiul primit de Seat in Grecia, un al doilea brand detinut de germani, Skoda, primeste un titlu european. Finlandezii au acordat trofeul Masina Anului 2007 mo
Grupul german Volkswagen are un inceput de an grozav. Dupa mai putin de o saptamana de la premiul primit de Seat in Grecia, un al doilea brand detinut de germani, Skoda, primeste un titlu european. Finlandezii au acordat trofeul Masina Anului 2007 modelului Skoda Roomster. Pe podium, Roomsterul (31 p) a fost urmat, la distanta mare, de Ford S-Max (17 p) si de Noul Opel Corsa (14 p). Singurul producator care a reusit sa aiba doua masini in acest clasament este Volvo. Modelele C30 si S80 au ocupat pozitia a opta si, respectiv, a unsprezecea. Punctajele au fost acordate de jurnalistii celor mai importante reviste auto din Finlanda.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.