Dupa ce colega sa de breasla, Claudia (Cream), a patit-o, ieri a fost randul cantaretei Delia Matache sa ramana fara permis de conducere. Delia, care sofeaza de la varsta de 18 ani, sustine ca agentul de circulatie care i-a retinut permisul a nedrept
Dupa ce colega sa de breasla, Claudia (Cream), a patit-o, ieri a fost randul cantaretei Delia Matache sa ramana fara permis de conducere. Delia, care sofeaza de la varsta de 18 ani, sustine ca agentul de circulatie care i-a retinut permisul a nedreptatit-o, intrucat i-a imputat degeaba ca a trecut pe rosu la sensul giratoriu de la Piata Romana din Bucuresti. Ea spune ca are patru martori care confirma ca a circulat regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Politistul n-a crezut-o insa, asa ca Delia va avea de sustinut un examen, conform noii legislatii, pentru a-si recupera carnetul. Deocamdata, ea va face contestatie impotriva deciziei agentului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.