Primul ministru nipon, Shinzo Abe, si-a incheiat, ieri, vizita la Londra, indreptandu-se spre Berlin, cea de a doua etapa a primului sau turneu european de dupa preluarea functiei, transmite de la fata locului AFP. El a purtat convorbiri oficiale cu
Primul ministru nipon, Shinzo Abe, si-a incheiat, ieri, vizita la Londra, indreptandu-se spre Berlin, cea de a doua etapa a primului sau turneu european de dupa preluarea functiei, transmite de la fata locului AFP. El a purtat convorbiri oficiale cu premierul britanic Tony Blair, marti seara, acestea axandu-se in principal pe tema dosarului nuclear nord-coreean si pozitia ferma a Japoniei in aceasta privinta, precizeaza sursa citata. Dupa etapa Germania, premierul nipon va vizita Franta si Belgia si il va intalni inclusiv pe presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. In capitala Belgiei, Bruxelles, el va avea convorbiri si cu secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.