Cei care s-au saturat de schi si care au facut o economie in cont de 2.500 de euro de persoana pot sa petreaca Revelionul la un safari la Nairobi. Dupa ce ajungi la Nairobi, te imbarci imediat in automobilele de safari. Drumul spre Parcul National Na
Cei care s-au saturat de schi si care au facut o economie in cont de 2.500 de euro de persoana pot sa petreaca Revelionul la un safari la Nairobi. Dupa ce ajungi la Nairobi, te imbarci imediat in automobilele de safari. Drumul spre Parcul National Nakuru va cobori la un moment dat in valea marelui Rift African, o vale imensa de geneza tectonica ce se intinde din Iordania in Orientul Mijlociu pana in Africa de Sud, de-a lungul intregului continent. Odata intrati in Parcul Nakuru, veti avea parte de primul safari pe drumul spre hotelul care se gaseste in inima parcului. Parcul National Nakuru este renumit pentru lacul sarat cu acelasi nume, care este populat de milioane de pasari flamingo. In afara de flamingo, acest parc mai este cunoscut pentru rinoceri si girafele Rothschild. In oferta turistica mai intra un safari in Parcul National Maasai Mara - unde se pot vedea girafe, antilope, gnu, zebre, struti, bivoli africani, elefantul african si mai ales regele Africii, maiestuosul leu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.