Copiii hipoacuzici si cu deficiente de vedere, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, isi dau intalnire in luna ianuarie la muzeu. Pentru inceput, vor invata sa picteze portrete. Muzeul National de Arta al Romaniei isi propune anul acesta o prima cola
Copiii hipoacuzici si cu deficiente de vedere, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, isi dau intalnire in luna ianuarie la muzeu. Pentru inceput, vor invata sa picteze portrete. Muzeul National de Arta al Romaniei isi propune anul acesta o prima colaborare cu Scoala pentru hipoacuzici si Scoala pentru deficienti de vedere, cu scopul realizarii unor programe educative adaptate acestei categorii de public.
Doua studente in ultimul an la Psihopedagogie speciala, care au lucrat voluntar in cadrul sectiei Educatie, Comunicare si Proiecte Culturale a muzeului, ii vor intampina pe micutii artisti si le vor deslusi cate putin din tainele picturii. Programele pentru copiii hipoacuzici, reunite sub titlul "Arta ca spectacol", se vor desfasura astazi, pe 12 si 17 ianuarie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.