Liderii PLD si-au facut publica, ieri, propria strategie postaderare, la care au lucrat alaturi de membrii comisiei de specialitate din PD si au criticat demersul similar al guvernului pentru care il considera vinovat exclusiv pe premierul Calin Pope
Liderii PLD si-au facut publica, ieri, propria strategie postaderare, la care au lucrat alaturi de membrii comisiei de specialitate din PD si au criticat demersul similar al guvernului pentru care il considera vinovat exclusiv pe premierul Calin Popescu Tariceanu. Presedintele liberal-democratilor, Theodor Stolojan, a aratat ca strategia guvernamentala propune doar niste obiective vagi, prea putin ambitioase si ca aceasta contine o serie de formulari "inacceptabile". "Nu putem accepta sub nicio forma, din punct de vedere politic, pentru Romania, o asemenea formulare, ca cea de pe site-ul guvernului, si anume viziunea Romaniei anului 2013 - un stat cu un standard ridicat de dezvoltare si partener credibil in spatiul european. Suntem credibili de pe acum, nu trebuie sa asteptam pana in 2013 ca sa demonstram acest lucru", a afirmat Stolojan.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.