Dincolo de scena, vedetele mai spun si lucruria€¦ si, cand le spun, fie o fac din prostie, fie din prea mult stres sau pur si simplu din mult umora€¦ Sa vedem ce le-a trecut prin minte anul trecut! ""Probabil toata lumea crede

Dincolo de scena, vedetele mai spun si lucruria€¦ si, cand le spun, fie o fac din prostie, fie din prea mult stres sau pur si simplu din mult umora€¦ Sa vedem ce le-a trecut prin minte anul trecut!

""Probabil toata lumea crede ca sunt o nimfomana nebuna si ca am un apetit sexual exagerat de mare. Adevarul este insa ca abia citesc o carte!a€¦ «Sunt propriul meu experiment, sunt opera mea de arta! a€¦Â» Am acelasi vis de cand sunt mica: sa conduc lumea!""
Madonna

""Mama n-a remarcat niciodata ironia atunci cand ma striga «son-of-a-bitch (fiu de catea)»""
Jack Nicholson

""Femeile se dezbraca cu mai multa usurinta in fata barbatilor, pentru ca acestia sunt recunoscatori""
Robert De Niro

""In loc sa ma recasatoresc cu o alta femeie, voi cauta o femeie mai putin atragatoare si ii voi darui casa mea""
Rod Stewart

""Femeile au nevoie de un motiv pentru a face sex. Barbatii au nevoie doar de un spatiu!""
Billy Crystal

""M-am dus la dezalcoolizare intr-o vinarie de la tara; e ca si cum te-ai duce in Columbia sa renunti la cocaina!a€¦ Si apropo de asta, cocaina este modul prin care Domnul iti da de stire ca faci prea multi bani!""
Robin Williams

""Nu machiajul sau coafura potrivita poate face o femeie fermecatoare. Cea mai radianta femeie este aceea plina de viata si de experienta""
Sharon Stone (foto)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.