Gandurile jucatorilor giulesteni, exprimate ieri, la primul antrenament din acest an, se indreapta spre mirajul participarii in cea mai galonata competitie intercluburi, Liga Campionilor. Cum la viitoarea editie a intrecerii europene poate accede si

Gandurile jucatorilor giulesteni, exprimate ieri, la primul antrenament din acest an, se indreapta spre mirajul participarii in cea mai galonata competitie intercluburi, Liga Campionilor. Cum la viitoarea editie a intrecerii europene poate accede si ocupa-nta locului doi din Liga I, aceasta pozitie a devenit telul principal al "visiniilor", constienti de faptul ca titlul este aproape imposibil de castigat. In acest context, fundasul Ionut Stancu a marturisit ca cele doua obiective ale Rapidului, locul 2 in Liga I si castigarea Cupei Romaniei, nu sunt usor de atins. "Sunt niste obiective realiste, dar trebuie sa fim si noi realisti si sa recunoastem ca va fi foarte greu. Suntem pregatiti sa luptam pentru atingerea lor. Anul trecut am acumulat o experienta mare, ce ne va ajuta foarte mult", a afirmat Stancu, care a mai precizat ca noul sau coleg, Ionel Ganea, este "un fotbalist normal, nu asa cum se spune in presa, iar prin experienta sa ne poate ajuta foarte mult".
In alta ordine de idei, jucatorul rapidist a tinut sa-i dea si o replica managerului general al rivalei Steaua. Ionut Stancu l-a ironizat pe MM, si a declarat ca portarul Stelei, Cornel Cernea, va fi cel mai bun din Romania, asa cum sustine Mihai Stoica, abia dupa ce Dani Coman va pleca de la Rapid. "Pai ce, s-a lasat Coman de fotbal si eu nu stiu? Cand se va transfera Coman in strainatate, probabil ca portarul Stelei, Cernea, va fi cel mai bun din tara, asta daca nu cumva o sa fie Edel (n.r. portarul de re-zerva al Rapidului). In acest moment, Dani Coman e cel mai bun, el este portarul echipei nationale", a afirmat fundasul "visiniilor", la finalul antrenamentului formatiei din Grant. Reactia lui Stancu a venit in urma celor declarate de managerul ge-neral al Stelei, Mihai Stoica, care afirmase marti ca portarul numarul unu al Romaniei este Cornel Cernea. "Cernea este cel mai bun portar din tara. A fost altul care sa joace intr-o competitie de asemenea anvergura, precum Liga Campionilor?", a spus oficialul stelist.

Emil Dica: "Va fi o lupta dura pentru locul doi"
La randul sau, mijlocasul Emil Dica considera prioritara ocuparea pozitiei secunde la incheierea campionatului. "Toti cei care suntem aici, ne dorim sa terminam pe locul doi. Avand in vedere ca suntem la trei puncte de Steaua, cred ca obiectivul este realizabil. Pentru acest loc ne vom lupta cu Steaua, Poli Timisoara si CFR Cluj. CFR-ul s-a intarit foarte mult si cred ca va fi o lupta destul de grea", a declarat giulesteanul, care isi doreste ca Dani Coman sa ramana la Rapid. "M-as bucura pentru Coman sa plece in strainatate, dar mai mult mi-as dori ca el sa ramana in continuare la Rapid. Coman este cel mai bun portar din Romania si mi-ar fi greu sa ma despart de el", a incheiat Emil Dica.
Altfel, de la prima sedinta de antrenament a Rapidului din 2007 au lipsit Marius Constantin, nerefacut complet dupa o accidentare mai veche si Burdujan, care a facut un antrenament special in sala de forta. Artiom Karamian, caruia i-a expirat contractul la 31 decembrie, a venit si el la Pro Rapid, dar numai in vizita la presedintele excutiv, Constantin Zotta. Alaturi de giulesteni s-a pregatit si fostul fundas al Rapidului, Adrian Iencsi.

Karamian s-a decis:lasa Rapidul


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.