Intr-o conferinta de presa, deputatul Petru Calian a aratat ca presiunile ar fi fost facute asupra unor membri marcanti ai PC si parlamentari din judetele Cluj, Maramures, Bistrita-Nasaud si Mures. "Si eu, personal, am fost invitat, indirect, sa part
Intr-o conferinta de presa, deputatul Petru Calian a aratat ca presiunile ar fi fost facute asupra unor membri marcanti ai PC si parlamentari din judetele Cluj, Maramures, Bistrita-Nasaud si Mures. "Si eu, personal, am fost invitat, indirect, sa particip joi la o intalnire la Cluj la care va veni vicepresedintele PLD, Gheorghe Flutur. Dar eu nu sunt traseist politic si nu voi da curs acestei invitatii. Este grav ca un partid sa procedeze asa. Cer PLD sa cante la alta masa, ca nu avem bani marunti. E jenant ce face Flutur", a afirmat Calian, citat de Mediafax. Conservatorul a mai sustinut ca au fost date telefoane din partea liderilor PLD unor membri PC carora li s-ar fi spus ca oricum partidul din care fac parte nu mai are nici o sansa si ar fi bine sa treaca la formatiunea lui Theodor Stolojan. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.