Suma incasata de George Michael de Revelion, de la un miliardar rus. In general, inca inainte de Craciun si pana dupa anul nou adevaratele staruri sunt ""in greva"" si se relaxeaza dupa pofta inimii: alaturi de familie, prieteni, pe insule exotice et
Suma incasata de George Michael de Revelion, de la un miliardar rus. In general, inca inainte de Craciun si pana dupa anul nou adevaratele staruri sunt ""in greva"" si se relaxeaza dupa pofta inimii: alaturi de familie, prieteni, pe insule exotice etc. La noi, in aceasta perioada a anului ""se fac bani"", zic ""vedetele"" autohtone care se intrec in a avea cat mai multe cantari pe seara/noapte.
La ""ei"", cand cineva se ""deranjeaza"" atunci o face pe sume consistente. In noaptea dintre ani, George Michael, desi aflat de ani buni intr-un con de umbra (plus probleme cu droguri si alcool) a incasat 3 milioane de dolari de la miliardarul rus Vladimir Potanin, pentru o ora de cantat. La Moscova, George Michael a ajuns cu avionul personal al miliardarului, fiind apoi transportat (si pazit de 20 de bodyguarzi) la luxoasa resedinta a acestuia, situata la 20 de km de capitala Rusiei.
AVION LA DISPOZITIE. Aici, in sala de sport reamenajata pentru concert, starul britanic si-a cantat hiturile mai vechi (din perioada Wham!) si mai noi, in fata a 300 de invitati. Potrivit ziarului ""Komsomolskaya Pravda"", omul de afaceri rus ""l-a contactat direct pe George Michael si l-a rugat sa cante. Pentru acest concert a tranformat sala de sport intr-un night club, iar toata lumea s-a simtit excelent in timp ce George s-a intors la Londra in dimineata zilei de 1 ianuarie, cu avionul lui Potanin, pe care l-a avut la dispozitie"".
Acelasi ziar a scris ca, la Moscova, cu ocazia Revelionului si alte staruri internationale au fost invitate la petreceri private. Astfel, fostul James Bond, Pierce Brosnan a fost invitatul unui alt miliardar rus, pentru 2,5 milioane de dolari, la fel si Danny De Vito (pentru aceeasi suma). La un alt party Beyonce a cantat pentru 1,5 milioane $, iar Natalie Imbruglia pentru (doar!) 500.000 $.
Alti bani, alte petreceri. (2005) 2 milioane$ - Robbie Williams, Michael Spencer - aniversare 50 de ani (2004) 200.000$ - Kylie Minogue (1/2 ora de cantat), Vanisha Mittal - nunta(2002) 7 milioane $ - Rolling Stones (1 ora), David
Bonderman - aniversare 60 de ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.