unei amenzi penale. "Cele doua pedepse nu atrag recidiva, dar denota o tendinta a acestuia de a incalca legile statului si, in consecinta, legea penala", a explicat procurorul. Potrivit rechizitoriului, principalele acuzatii la adresa lui SOV sunt ca
unei amenzi penale. "Cele doua pedepse nu atrag recidiva, dar denota o tendinta a acestuia de a incalca legile statului si, in consecinta, legea penala", a explicat procurorul. Potrivit rechizitoriului, principalele acuzatii la adresa lui SOV sunt ca ar fi folosit bani imprumutati pentru a constitui o institutie bancara, incalcand prevederile bancare, si ca ar fi depus o adeverinta falsa la BNR din care rezulta ca nu a fost titular de carnet la FNI. Mai mult, Vantu ar fi imprumutat banii, aproape 10 milioane de dolari, chiar de la societatea SOV Invest, care administra FNI.
Nicolae Popa, vinovatul de serviciu


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.