“Petroliberalii” de la conducerea PNL, asa cum ii numesc PLD-istii, respectiv Tariceanu-Olteanu, au decis sa conduca partidul cu o mana de fier. Ei pareaza orice incercare de “marire” a unor membri care  au criticat actu
“Petroliberalii” de la conducerea PNL, asa cum ii numesc PLD-istii, respectiv Tariceanu-Olteanu, au decis sa conduca partidul cu o mana de fier. Ei pareaza orice incercare de “marire” a unor membri care au criticat actuala conducere liberala. Un bun exemplu in acest sens este presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban. Dupa ce se apucase de invatat agricultura doar pentru ca tanarul Dan Motreanu sa vina si sa-i sufle postul de ministru, acum, chiar Bogdan Olteanu a ales sa-i fie contracandidat lui Orban pentru functia de vicepresedinte pe probleme de imagine si comunicare, transmite Mediafax.

Are cineva vreo indoiala in privinta castigatorului? Cat despre cursa candidaturilor inainte de Congresul partidului de la sfarsitul saptamanii, pana ieri dimineata, existau 60 de optiuni exprimate pentru unul dintre cele 30 de locuri in viitorul Biroul Politic Central al PNL. Altfel stau lucrurile in ceea ce priveste functia de presedinte PNL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.