Noul ministru al agriculturii, Dan Motreanu, a aplicat, ieri, o tactica pur electorala, suplimentand cu 300 milioane de lei suma alocata pentru sprijinul acordat crescatorilor de animale. Inclusiv motivatia Ministerului Agriculturii, Padurilor si De
Noul ministru al agriculturii, Dan Motreanu, a aplicat, ieri, o tactica pur electorala, suplimentand cu 300 milioane de lei suma alocata pentru sprijinul acordat crescatorilor de animale. Inclusiv motivatia Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) are iz electoral, intrucat suplimentarea a avut loc „datorita numarului mare de cereri primite in perioada octombrie-decembrie”, conform unui comunicat emis de MAPDR. Astfel, potrivit ordinului semnat, ieri, de Dan Motreanu, suma alocata pentru sprijinul acordat crescatorilor de animale se modifica cu 300 milioane de lei, de la 497.215.480 lei la 797.215.480 lei. O suma mai mare de bani este acordata crescatorilor de oi, capre, pesti, albine si porci, se precizeaza in comunicatul MAPDR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.