Fosta menajera a unei vile de protocol de la Snagov a depus marturie in dosarul armelor de vinatoare de la Fanel Pavalache.

Procurorii au audiat ieri martori in dosarul in care Serban Mihailescu, fostul secretar general al guvernului
Fosta menajera a unei vile de protocol de la Snagov a depus marturie in dosarul armelor de vinatoare de la Fanel Pavalache.

Procurorii au audiat ieri martori in dosarul in care Serban Mihailescu, fostul secretar general al guvernului Nastase, este acuzat de luare de mita si de nerespectarea regimului armelor, dupa ce ar fi primit mai multe pusti de vinatoare de la Fanel Pavalache.

Magistratii le-au cerut martorilor lamuriri despre armele de vinatoare care au stat in Vila 5 de la Snagov si despre care fosta menajera a vilei a afirmat ca ar fi fost depozitate intr-un dulap de acolo. Anica Moise a povestit ca armele au fost aduse acolo in primavara anului 2002. Ea spune ca ar fi auzit, din bucatarie, discutii despre seriile armelor, dar a admis ca nu le-a vazut niciodata. Sotul menajerei, Iliuta Moise, a declarat ca informatiile despre arme, pe care le detine, le are de la sotia sa.

Sotii Moise au fost acuzati ca ar fi furat din vila de protocol de la Snagov adidasii si treningul lui Octav Cozminca si parfumurile lui Serban Mihailescu. Ei au fost supusi si probei cu detectorul de minciuni, motiv pentru care au declarat ca se simt inca afectati de acele evenimente, banuind ca s-a vrut indepartarea lor de la vila.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.