romani in Italia, iar unul dintre ei este Antonia Luana Petre. Are 17 ani si marsul de performanta. La varsta cand adolescentele iau cu asalt magazinele de imbracaminte din capitala modei, Milano, Antonia isi petrece timpul alergand. Italienii sunt g
romani in Italia, iar unul dintre ei este Antonia Luana Petre. Are 17 ani si marsul de performanta. La varsta cand adolescentele iau cu asalt magazinele de imbracaminte din capitala modei, Milano, Antonia isi petrece timpul alergand. Italienii sunt gata sa o "adopte", iar fata, de opt ani in Peninsula, asteapta documentele care ii vor conferi cetatenia italiana. Alearga cam 60 de kilometri pe saptamana, cel putin 15 km la fiecare antrenament, patru-cinci zile din sapte, la care se adauga o intrecere serioasa duminica. La ultimele campionate regionale, si-a imbunatatit recordul personal ajungand sa alerge 15 km in 28 minute si 49 secunde.
60 de medalii si cateva zeci de cupe
Casa in care locuieste cu parintii - mama romanca, Mirela si tatal italian, Maurizio - in centrul orasului Milano, e plina de medalii si cupe castigate in ultimii ani. Peste 60 de medalii si alte cateva zeci de cupe, pe care le arata cu mandrie celor ce sunt interesati de performantele sale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.