Ca in majoritatea cazurilor in care au fost implicati oficiali din fotbal, fostul dinamovist Adrian Iordache (foto), actualmente la FC Arges, a fost gasit nevinovat de magistratii Tribunalului Arges, dupa ce acesta a fost implicat intr-un accident ru
Ca in majoritatea cazurilor in care au fost implicati oficiali din fotbal, fostul dinamovist Adrian Iordache (foto), actualmente la FC Arges, a fost gasit nevinovat de magistratii Tribunalului Arges, dupa ce acesta a fost implicat intr-un accident rutier, acum doi ani si jumatate, in urma caruia un om si-a pierdut viata. In dimineata zilei de 23 septembrie 2004, jucatorul a pierdut controlul volanului pe autostrada Bucuresti-Pitesti si s-a oprit direct in sant. La citiva metri de locul accidentului, politistii au descoperit cadavrul unui barbat de aproximativ 40 de ani, pe care Iordache a sustinut ca nu l-a lovit, ci a fost calcat de o alta masina. Jucatorul a fost insa scos basma curata, decizia Tribunalului Arges fiind definitiva si irevocabila. Citind surse din Politie, presa a scris la momentul respectiv ca jucatorul a condus sub influenta bauturilor alcoolice, fiindu-i gasita, dupa multe contraexpertize, o alcoolemie de 0,2 la mie. Se pare ca jucatorul a petrecut intr-un local din Pitesti si apoi a plecat spre Bucuresti pentru a se odihni inaintea antrenamentului, dar procurorii nu au putut demonstra ca persoana decedata a fost lovita de fotbalist. (F.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.