Liderul PSD, Mircea Geoana, il sfatuieste pe seful Executivului, Calin Popescu Tariceanu, sa fie mult mai dur in sanctionarea unor acte de indisciplina ale subalternilor sai. ”Daca  as fi in piela lui Tariceanu, i-as spune Monicai Macovei
Liderul PSD, Mircea Geoana, il sfatuieste pe seful Executivului, Calin Popescu Tariceanu, sa fie mult mai dur in sanctionarea unor acte de indisciplina ale subalternilor sai. ”Daca as fi in piela lui Tariceanu, i-as spune Monicai Macovei sa-si ia catrafusele si sa plece acasa“, a spus Geoana, referindu-se la reclamatiile si plangerile pe care ministrul justitiei le tot formuleaza in presa sau in fata unor oficiali europeni la adresa sefului sau de Guvern. Recent, Macovei l-a criticat pe Tariceanu ca ar manifesta “o lipsa a apetitului” pentru lupta anticoruptie si ca nu ar fi sprijinit-o sa-si treaca legea privind Agentia Nationala de Integritate prin Parlament, in forma initiala. “Eu, in mod normal, as chema-o pe doamna Macovei sa am o discutie extrem de clara cu dansa si daca mai repeta astfel de declaratii, i-as spune sa-si ia catrafusele si sa plece acasa”, a declarat marti seara liderul PSD, intr-o emisiune televizata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.