CU ZIAR. Prince vrea sa-si extinda afacerile din Las Vegas cu un ziar care va fi intitulat ""3121"", nume preluat dupa clubul de noapte si restaurantul pe care muzicianul le detine. Se pare ca, desi continutul editorial nu este inca pus la punct, Pri

CU ZIAR. Prince vrea sa-si extinda afacerile din Las Vegas cu un ziar care va fi intitulat ""3121"", nume preluat dupa clubul de noapte si restaurantul pe care muzicianul le detine. Se pare ca, desi continutul editorial nu este inca pus la punct, Prince este deja in tratative cu tipografiile din Las Vegas.

ANIVERSARE. David Coverdale (Whitesnake) a anuntat lansarea albumului care a marcat mega-seller-ul din 1987 la aniversarea trupei de 20 de ani (aprilie). Intitulat ""Live 1987"", materialul va fi un dublu CD/DVD. Albumul, care a adus Whitesnake la apogeu in SUA, va fi reeditat si va contine, de asemenea, un material bonus si DVD-ul live. Coverdale spune ca un nou album de studio Whitesnake, intitulat deocamdata ""Good To Be Bad"", este programat sa apara in iunie 2007.

SOUNDTRACK. Fatboy Slim a semnat un contract cu Disney prin care DJ-ul a confirmat ca se apuca sa inregistreze coloana sonora la un nou film de animatie. Dupa un turneu care parea interminabil, Norman Cook (Fatboy Slim) a luat o pauza si a inceput sa lucreze cu compozitorul Danny Elfman pentru un film dedicat celor mici. ""Dupa zece ani plini - turnee, albume, colaborari, proiecte - voi fi mai linistit"", a marturisit DJ-ul. Elfma a fost nominalizat la Oscar pentru ""Good Will Hunting"", ""Men in Black"" si ""Big Fish"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.