In asteptarea fondurilor europene care vor putea fi accesate de catre autoritatile locale si de companii, bancile incearca sa atraga viitorii clienti, dornici sa implementeze proiecte cu cofinantare comunitara prin acordarea de consultanta completa s
In asteptarea fondurilor europene care vor putea fi accesate de catre autoritatile locale si de companii, bancile incearca sa atraga viitorii clienti, dornici sa implementeze proiecte cu cofinantare comunitara prin acordarea de consultanta completa si organizarea de seminarii.
"Clubul Intreprinzatorului", "EU Office", produse integrate de consultanta si cofinantare, sunt printre primele actiuni ale bancilor menite sa fidelizeze clientii deja existenti si sa atraga altii noi, prin consultanta si training oferite celor interesati de fondurile comunitare. "Desi cadrul formal in care aceste proiecte se vor derula nu este in intregime finalizat, incercam sa oferim beneficii concrete care sa aduca clientii mai aproape de banii europeni", a declarat Tiberiu Moisa, director al diviziei Corporate din Banca Transilvania. Apropiere care presupune, pana la urma, ajutorul in elaborarea de proiecte eligibile, cea mai grea misiune pentru aplicanti. "Am lansat, in octombrie 2006, Clubul Intreprinzatorului Roman, o premiera pe plan local. In cadrul Clubului, o buna parte din actiuni este directionata catre consultanta si training". Inscrierea in acest club este gratuita, accesul fiind deschis si celor care nu sunt clienti ai bancii. Se incearca astfel ca intreprinzatorii sa fie informati, pentru a nu pierde sansa unor oportunitati de afaceri. In 3 luni de la lansare, prin programele de training ale Clubului, au trecut peste 3.000 de companii, in cadrul a peste 80 de evenimente sustinute de specialisti ai bancii pe teme de fonduri structurale, management financiar, management strategic, competitie, credite bancare, vanzari. "Pentru acest an, Clubul va sustine peste 300 de evenimente, pentru mai mult de 10.000 de companii, indeosebi clienti ai BT. Bugetul alocat actiunilor Clubului in ultimele 3 luni a fost de circa 200.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.