relatiei directe cu reselerii, firmele de constructii si developerii de real estate. In IT a continuat sa existe o cerere crescuta de specialisti. "Sunt cautati programatorii, cunoscatori de NET, SQL Server, SQL si limbaje de programare p

relatiei directe cu reselerii, firmele de constructii si developerii de real estate. In IT a continuat sa existe o cerere crescuta de specialisti. "Sunt cautati programatorii, cunoscatori de NET, SQL Server, SQL si limbaje de programare pentru dezvoltare de aplicatii web, dar si manageri de proiect, care au un rol deosebit de important in planificarea, urmarirea, coordonarea, controlul calitatii si gradului de realizare a etapelor proiectelor. Specialistii si managerii de resurse umane sunt in continuare cautati de multe companii. Astazi este ultima zi pentru a aplica la pozitia de HR Manager deschisa de compania de recrutare britanica Orthus HR pentru candidatii europeni dispusi sa se mute in Romania. Potrivit anuntului publicat de portalul personneltoday.com, angajatorul este un retailer international care a achizitionat recent o afacere in tara. Salariul este de 40.000 de lire sterline la care se adauga beneficii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.