22 de jucatori la reunirea lotului. Tehnicianul Stefan Stoica a condus ieri primul antrenament al Stiintei. Au fost prezenti 22 de fotbalisti, australienii Baird, Rose, Mitchell, dar si noua achizitie Tambouras urmand sa soseasca in cursul zilei de a

22 de jucatori la reunirea lotului. Tehnicianul Stefan Stoica a condus ieri primul antrenament al Stiintei. Au fost prezenti 22 de fotbalisti, australienii Baird, Rose, Mitchell, dar si noua achizitie Tambouras urmand sa soseasca in cursul zilei de azi la Craiova.
Reunirea lotului craiovean a avut loc la Baza din Lunca Jiului, la sedintele de antrenament luand parte si noile achizitii ale Craiovei Julius Wobay si Jeremie Njock. Fotbalistii prezenti au fost urmatorii: Bornescu, Banica, Neagoe - portari, Dananae, Dorel Stoica, Ciuca, Gargalie, Ignat, Curteanu - fundasi, Garla, Barboianu, Gaman, Velcovici, Saceanu, Argintaru, Piko, Dina, Wobay - mijlocasi, Njock, Parvu, Costea I, Costea II - atacanti.
VEDETA. Camerunezul Njock era foarte bine dispus si a spus ca nu a venit la Craiova pentru bani. ""Cand am plecat, am plecat cu un gust amar si nu stiam ca ma voi intoarce asa de repede. Nu am venit pentru bani, fiindca eram bine platit si in Franta, am venit deoarece iubesc Universitatea. Am slabit 7 kilograme, pentru ca am muncit foarte mult."" Referitor la teama de iernile din Romania, atacantul, care va purta numarul 9, a spus: ""Am venit aici cu caciula si manusi, dar vad ca vremea este foarte frumoasa. Este normal sa-mi fie frig, doar sunt african"".
BANI. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, a declarat ca si l-a dorit mult pe Njock si ca oferta financiara pe care i-a facut-o atacantului nu avea cum sa fie refuzata. ""A venit in Banie pentru bani. Negocierile au durat aproape trei saptamani, pentru ca el voia sa vina in Romania si sa se imbogateasca. Pot sa va spun ca are cel mai mare salariu din Romania, dupa ce am vazut eu prin ziare, si cred ca merita acest lucru"", a spus Mititelu.

PARERE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.