Cadavrul unei femei a stat timp de trei ani intr-un frigider de la morga Spitalului Universitar „Sf. Spiridon“ Iasi. Conducerea institutiei spune ca este vorba de un record, cel putin in medicina legala din Moldova. Femeia a ajuns sa se
Cadavrul unei femei a stat timp de trei ani intr-un frigider de la morga Spitalului Universitar „Sf. Spiridon“ Iasi. Conducerea institutiei spune ca este vorba de un record, cel putin in medicina legala din Moldova. Femeia a ajuns sa se mumifice deoarece rudele au refuzat sa-i ia cadavrul pe motiv ca sunt prea sarace pentru a-si permite o inmormantare modesta. Margareta Stan a murit la 68 de ani, dupa ce a fost internata la Spitalul Universitar „Sf. Spiridon“, cu o stare generala grava. Dupa cateva saptamani de la internare a murit si s-a stabilit ca in ultima perioada vagabonda prin Iasi, fiind originara dintr-o comuna din judetul Botosani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.