Venirea golgheterului Ligii I, Ionel Ganea, a intarit moralul jucatorilor de la Rapid care se vad favoriti la locul doi. Presiunea impusa constant de patronul George Copos nu-i mai sperie pe fotbalistii care sunt antrenati sa suporte capriciile omulu
Venirea golgheterului Ligii I, Ionel Ganea, a intarit moralul jucatorilor de la Rapid care se vad favoriti la locul doi. Presiunea impusa constant de patronul George Copos nu-i mai sperie pe fotbalistii care sunt antrenati sa suporte capriciile omului de afaceri.
Jucatorii Rapidului au efectuat, ieri dimineata, la baza Pro Rapid, o vizita medicala inainte de inceperea pregatirilor in noul an. Chiar daca nu suplineste obisnuita vizita la Institutul de Medicina Sportiva, controlul a fost efectuat pentru a arata in ce stare s-au intors fotbalistii la inceputul unui an pe care rapidistii il considera "de foc". Giulestenii au moralul bun dupa sosirea sub Grant a atacantului Ionel Ganea, caruia colegii i-au stabilit deja cota de goluri in retur. "Sansele noastre pentru un loc in Champions League au crescut odata cu venirea lui Ganea. El e golgheterul turului, are 14 goluri marcate la Dinamo. Sper sa o tina tot asa si sa marcheze si pentru noi macar 14 goluri", a precizat capitanul Vasile Maftei, care in noaptea de Revelion si-a pus dorinta ca in anul acesta sa joace in Liga Campionilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.