Meme Stoica a declarat ieri ca Steaua are un scouter european in Brazilia, pentru a urmari jucatori care pot ajunge la clubul din Ghencea. "Steaua are departament de scouting si functioneaza, chiar daca nu de mult timp. Am fost doua saptamani in Braz
Meme Stoica a declarat ieri ca Steaua are un scouter european in Brazilia, pentru a urmari jucatori care pot ajunge la clubul din Ghencea. "Steaua are departament de scouting si functioneaza, chiar daca nu de mult timp. Am fost doua saptamani in Brazilia, dar nu pot aduce un jucator doar de dragul de a arata ca am muncit. Sunt multi jucatori pe care i-am observat. Trebuie sa ne gandim foarte bine inainte de a face un transfer important si cand spun asta ma gandesc la un jucator care poate costa foarte mult. Din fericire, avem destul timp, chiar si pana la data limita de anuntare a lotului pentru Cupa UEFA la forul european, 1 februarie", a comentat oficialul stelist. Acesta a afirmat ca a existat o singura oferta pentru Nicolae Dica, dar aceasta a fost considerata neinteresanta. Stoica a mai anuntat ca aducerea mijlocasului francez de la Charleroi, Fabien Camus, care a refuzat in vara sa vina la Steaua odata cu Cyril Thereau, iese din discutie pentru moment: "Ar fi posibil sa vina la sfarsitul acestui sezon, acum nu poate pleca sub nici o forma de la Charleroi". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.